HIT VIDEO Alen Vitasović i Ričard novu pjesmu “Ili si ili nisi” posvetili obećanjima političara!

Alen Vitasović i YouTube fenomen Ričard novu pjesmu posvećuju obećanjima političara koja su prohujala s vihorom

Alen Vitasović, Marco Grabber i Ivan Arnold formula su za hit.

Ovoga puta spojila ih je netrpeljivost prema neispunjenim političkim obećanjima, stoga su stvorili hit “Ili si ili nisi”, u kojem glavnu ulogu uz Vitasovića ima i YouTube fenomen Ričard., kandidat za gradonačelnika Zadra.

Momci novim radiofoničnim singlom izražavaju gnjev prema političarima koji serijski štancaju silna obećanja koja na kraju ne ispune.

U slučaju da vam se kosa na glavi diže od samog spomena na politiku, pjesma je ipak puno snažnijeg značenja od same zasićenosti političkih obećanja.

Naime, sam naziv pjesme reflektira pitanje “Jesi li pošten ili nisi”, čime se slavi ljudska iskrenost za koju ponekad imamo dojam da je raritetna pojava.

Unatoč svojim usponima i padovima, Alen ovom pjesmom ističe kako se nema namjeru “kambijati” (promijeniti) te kako uvijek iskreno govorio ono što mu je na umu.

U življenju đirom “što na umu, to na drumu”, Vitasovića podržava njegov zadarski prijatelj Ričard, pravog imena Enio Meštrović. Ako niste čuli za njegov alter ego Ričard, riječ je o poznatom zadarskom performeru koji reputaciju “čovika od naroda” nema samo u Zadru, već i diljem Hrvatske gdje stotine tisuća Hrvata nasmijava na YouTubeu i TikToku svojim skečevima.

Tekst za pjesmu “Ili si ili nisi” potpisuju Vitasović, Arnold i Grabber, iza glazbe stoje Arnold i Grabber, koji potpisuje i produkciju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...