Hrvoju Vlašiću iz Sonik Puntamike uručena nagrada za najboljeg trenera sezone!

Na poluvremenu druge utakmice finalne serije doigravanja za naslov prvaka HT Premijer lige između Zadra i Splita dodijeljena su plakate i priznanja najboljem treneru i najboljim igračima natjecanja za sezonu 2020/21.

Najbolji trener je Hrvoje Vlašić, strateg KK Sonik Puntamike koji je dobio najviše glasova kolega trenera iz ostalih klubova.

MVP sezone je Henrik Širko (GKK Šibenka), a najbolji strijelac njegov klupski suigrač Milija Miković.

Najbolji asistent HT Premijer lige za sezonu 2020/21 je igrač Gorice Borna Kapusta, dok je sezonu s najvećim brojem skokova obilježio Hasan Shakur Varence iz sinjskog Alkara.

Najboljim pojedincima i njihovim izaslanicima nagrade je uručio povjerenik natjecanja HT Premijer lige Dražen Orešković.

Izuzetno mi je drago i ponosan sam zbog osvojene nagrade jer je ona došla od struke i mojih kolega koji sagledavaju sve segmente našeg posla. Prije svega, uputio bih čestitke igračima koji su mi svojim izdanjima na parketu pomogli u tome, kao i svojim kolegama i suradnicima u klubu. Zahvalio bih se i svima koji su glasali za mene. Hvala još jednom svima koji su prepoznali da se dobro radilo kroz ovu sezonu u Sonik Puntamici, kazao je Hrvoje Vlašić uoči primanja nagrade.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...