Iz TZ-a pozivaju zadarske iznajmljivače da se prijave za cijepljenje, evo kako to učiniti

Ministarstvo turizma i sporta uputilo je dopis turističkim zajednicama kako bi se prikupili podaci o zainteresiranim osobama / iznajmljivačima za cijepljenje protiv koronavirusa.

Zaprimljene baze podataka će se dostaviti nadležnim Županijskim zavodima za javno zdravstvo, koji će u kratkom vremenu izraditi plan cijepljenja i organizirati cijepljenje na zajedničkim punktovima za cijepljenje opće populacije ili na neki drugi prikladan način, o čemu će iznajmljivači biti pravodobno obaviješteni.

Termini cijepljena ovisit će isključivo o prioritetima koje određuje Hrvatski zavod za javno zdravstvo te nadležni lokalni i područni zavodi za javno zdravstvo i institucije koje provode cijepljenje, dok će mogućnost odabira određene vrste cjepiva ovisiti o dostupnosti cjepiva na određenoj lokaciji u trenutku cijepljenja.

-Napominjemo ovim putem kako je spomenuto prioritetno cijepljenje dobrovoljno i odnosi se samo na privatne iznajmljivače na koje glasi rješenje kojim se pružaju usluge u domaćinstvu te koji imaju mjesto prebivališta na području grada Zadra.

Ljubazno molimo sve zainteresirane privatne iznajmljivače da se prema gore navedenim kriterijima prijave najkasnije do srijede, 5. svibnja 2021. godine na poveznici, ističu iz TZ-a.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...