Iz UFC-a lansirana senzacionalna vijest koja se tiče Stipe Miočića; Bio bi to spektakl svih spektakla

Stipe Miočić nedavno je razveselio sve svoje fanove izjavom kako će se svakako vratiti i pokušati ponovno doći do UFC-ovog vrha. Najavio je povratak na staru težinu, onu s kojom je savršeno parirao Francisu Ngannouu u njihovoj prvoj borbi.

To su sjajne vijesti, posebno jer je Miočić još uvijek potreban teškoj kategoriji. Još više jer se radi o najvećem teškašu u UFC povijesti.

To je konstatacija s kojom se slaže i predsjednik UFC-a Dana White. Tijekom posljednjeg intervjua za ESPN, koji je s njim odradio Brett Okamoto, White je upitan kakvi su planovi za Stipu.

‘Nije puno ljudi mislilo kako je Stipe najveći teškaš svih vremena, no on to apsolutno je. Uložio je nevjerojatan trud i odradio sve što je potrebno da bi postao najveći. Najveći je i to je činjenica. Ne znam što ćemo s njim, ali drago mi je da je nabrijan i želi se ponovno boriti’, rekao je White, a prenosi Fight Site.

Onda se kratko osvrnuo na planove, posebno nakon što je nedugo prije toga rekao kako nije siguran u kojem smjeru idi stvari s Jonom Jonesom, potvrdivši kako će Derrick Lewis biti idući protivnik Francisa Ngannoua. U tom slučaju opcija je borba o kojoj se već ranije pričalo, dok je Stipe još bio na tronu.

‘Također postoji opcija da napravimo borbu Jona protiv Stipe’, kratko je dodao White uz osmijeh na licu.

Miočić sigurno neće instantno dobiti revanš niti novi napad na titulu. Protiv koga god da ga upare, bit će to njegov prvi meč nakon siječnja 2016. godine koji nije za titulu.

Sad je samo pitanje planira li UFC Stipi dati glavnu borbu nekog Fight Nighta ili eventualno ‘co-main’ event velike priredbe. O tome bi ovisilo čeka li ga borba na tri ili pet rundi, no vjerujemo kako će Miočiću to biti svejedno. Najvažnije će mu biti dobiti priliku za što brži povratak na tron.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...