Koalicija MOST-MODES iz Poličnika: “Želimo zastupati našu djecu i mlade, školarce i studente, radničku klasu, nezaposlene, obespravljene, hrvatske branitelje i umirovljenike…”

Na području općine Poličnik predstavnici stranke MOST sklopili su koalicijski sporazum sa strankom Moderne demokratske snage (MODES), kako bi zajedničkim snagama polučili što bolji uspjeh na nadolazećim lokalnim izborima.

“Posebno smo ponosni na našu ekipu, koja je zastupljena iz gotovo svih naselja na području naše općine (Briševo, Dračevac Ninski, Gornji Poličnik, Lovinac, Murvica, Murvica Gornja, Poličnik, Rupalj, Suhovare i Visočane), što predstavlja hvalevrijedan zalog budućnosti. Nadalje, ovakav raspored snaga na terenu itekako mnogo govori o infrastrukturi i organizacijskim sposobnostima naše koalicijske snage na ovim prostorima, ali i šire, a što je vidljivo na terenu izazvalo strah vladajuće strukture koja je svoju listu morala “pojačati” najužim članovima svojih obitelji, a što stanovništvu naše općine Poličnik jasno poručuje kakvu budućnost i demokraciju zamišljaju i planiraju.

Mi predstavljamo viziju  koja okuplja ljude oko sebe, stoga je koalicija MOST – MODES tek početak jedne uspješne i dugoročne suradnje. Ovim putem ujedno pozivamo sve druge stranke, udruge i istaknute pojedince da nam se pridruže u međusobnom jačanju i povezivanju na dobrobit svih žitelja općine Poličnik. Svojim idejama, znanjima i stečenim iskustvom želimo dati svoj doprinos ravnomjernom razvoju općine Poličnik, kao i gravitirajuće okolice. Neopterećeni podjelama ili zavadama vladajućih struktura, počevši od državne razine prema lokalnoj – ali i obrnuto – mi imamo veliku želju, znanje i stečeno iskustvo za rad na dobrobit svih žitelja naše općine. Mi smo predstavnici mladih, stručnih, obrazovanih ljudi, radnika, umirovljenika – i upravo u tome i svima vama leži naša snaga!

Za načelnika Općine Poličnik,  koalicija MOST – MODES podržava nezavisnog kandidata Ivicu Ukalovića iz Suhovara.

Neslužbenu potporu koaliciji MOST – MODES dale su mnoge stranke, koje se nisu u ovom ciklusu kandidirale na razini općine Poličnik, stoga sa punim pouzdanjem možemo očekivati izvrsne rezultate na predstojećim lokalnim izborima u općini Poličnik.

Glavni nam je cilj i zadaća okupljati ljude oko sebe svih generacija, s posebnim naglaskom na mlade, stručne, sposobne i obrazovane, stoga ovo možete ujedno shvatiti kao svojevrsni javni poziv svima koji se prepoznaju u jednoj od navedenih odrednica, kako bi zajedničkim snagama, zajedništvom polučili što bolji uspjeh za dobrobit općine Poličnik sa svim pripadajućim naseljima. Svojim radom želimo zastupati našu djecu i mlade, školarce i studente, radničku klasu, nezaposlene, obespravljene, hrvatske branitelje i umirovljenike. Posebno nam je cilj vratiti i ojačati suradnju i sudjelovanje u radu općine Poličnik svih njenih stanovnika kroz Vijeća mjesnih odbora, koja su sada zanemarena i doslovno isključena.

Čitava situacija od državne razine do lokalne ne ulijeva povjerenje u vladajuće strukture, koje destabiliziraju stanje u državi, guše svaki oblik demokracije, javnog djelovanja i na taj način ciljano udaljavaju većinu stanovništva od aktivnog bavljenja politikom ili uopće sudjelovanja u radu i razvoju naše općine, posebice naše mlade, koji bi trebali biti nositelji promjena, boljitka i budućnosti naše općine i Domovine. Žiteljima naše općine Poličnik treba dati priliku da djeluju i stvaraju u svojoj sredini, a ne im davati isključivo mogućnost šutnje, pripadanja samo jednoj partiji ili budućnost izvan Domovine“ – piše u priopćenju za javnost.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...