Korisnici se žale na bicikliste i vozače električnih romobila na Višnjiku: “Kod ulaza u dvoranu i dječjeg parka nije dopuštena vožnja”

Uprava Športskoga centra Višnjik već duže vremena dobiva prigovore korisnicima objekta koji se žale na pojedince koji prebrzo voze bicikle i električne romobile.

Apeliraju stoga na poštivanje kućnog reda i zaštitu zdravlja i sigurnosti svih posjetitelja.

– Nakon učestalih dojava svojih korisnika, naročio roditelja, ponavljamo apel svim posjetiteljima i korisnicima koji u kompleks otvorenih športskih i rekreacijskih terena dolaze biciklima i/ili romobilima te napominjemo kako je bitno poštivati kućni red kada je u pitanju kretanje cijelim Športskim centrom. Pri ulasku u ŠC Višnjik, prema utvrđenim naputcima, nije dopušteno voziti bicikl i/ili romobil, posebno ne onim koridorima kojima se kreću pješaci, sportaši ili rekreativci svih dobi. Isto tako nije dopušteno voziti bicikl i/ili romobil u neposrednoj blizini svih sadržaja u dječjem parku – posebno stoga jer su u tom prostoru brojni mališani niti u blizini sportskih ili rekreacijskih terena i postavljenih sprava za vježbanje. Stoga će ŠC Višnjik od danas, 11. svibnja 2021. godine, dodatnim angažiranjem zaštitarske službe, te drugim preventivnim postupcima nadzirati pridržavanje propisanoga kućnoga reda, poručuju iz ŠC Višnjika.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...