Longin: “Izgubili smo neke općine, to je posljedica sitnica na terenu. Poradit ćemo na tome da se više ne dogodi”

Glas za mene je bio glas za sigurnu županiju, nastavljamo sa programima s kojima smo krenuli u ovom mandatu, sutra je novi radni dan, nastavljamo s poslom, pobijedili smo u 29 jedinica lokalne samouprave od mogućih 34. Zahvaljujem i mom protukandidatu dr. Žuveli i na jednoj korektnoj borbi. Mogu reći da ova kampanja nije bila negativna i od njega očekujem da ćemo u Županijskoj skupštini raditi za dobrobit građana, rekao je večeras novinarima HDZ-ov župan Božidar Longin.

U prvom i drugom krugu izgubili ste neke općine i gradove koji su bili HDZ-ovi.

-Analizu ćemo raditi sutra. Ja sam svjestan da smo izgubili neke općine, to je plod sitnica na terenu ali poradit ćemo na tome da se to više neće dogoditi.

Je li ovo pokazatelj da HDZ gubi snagu na ovom području?

-Pobijedili smo, a protiv nas je bio jedan val. To je situacija koja nije bila samo u našoj situaciji nego i u drugim županijama, vidjeli ste da je i u gradu i u županiji bilo dosta udruženih snaga da HDZ izgubi.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...