Longin nakon optužbi za ratni zločin: “Ponosan sam na svoju ulogu u Domovinskom ratu, a oni koji nemaju viziju vraćaju se 30 godina unatrag”

Zadarskog župana Božidara Longina, Akcija mladih prijavila je DORH-u zbog premlaćivanja dvojice hrvatskih vojnika tijekom rata. Marjana Botić javno ga je optužila da je kao vojni policajac premlatio dvojicu hrvatskih vojnika, nakon čega je jedan, tvrdi, postao ratni vojni invalid.

Kratko se na optužbe koje su jučer podigle mnogo prašine u javnosti, oglasio zadarski župan.

Ponosan sam na svoju ulogu u Domovinskom ratu i na doprinos u stvaranju naše države, od dobrovoljačkih postrojbi pa do slavne Oluje. Podvale i konstrukcije kojima se današnja opozicija koristi u svrhu prljave predizborne kampanje samo pokazuje bezidejnost i ispraznost njihove politike. Kada netko nema ni viziju ni program, onda se vraća 30 godina unatrag umjesto da gleda prema budućnosti. Svoju radnu energiju želim i dalje usmjeriti na budućnost i dobrobit građana. Nastavit ćemo, sigurno i dalje, razvijati Zadarsku županiju i stvarati bolje uvjete života svih naših stanovnika, kaže Longin.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...