OBRAČUN NA SMILJEVCU 43-godišnjak koji je nožem porezao muškarca pušten na slobodu uz mjere opreza

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru je 2. svibnja 2021., u službi dežurstva, ispitalo 43-godišnjeg državljanina Republike Srbije zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela protiv života i tijela nanošenjem teške tjelesne ozljede.

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 43-godišnjak 30. travnja 2021. u Zadru u Ulici Franka Lisice, nakon što se dogovorio da se radi rješavanja nesuglasica nađe s oštećenikom, u cilju da ga teško tjelesno ozlijedi, prvo ga nožem porezao po nadlaktici ruke pa je oštećenik počeo bježati, a potom ga je sustigao i srušio na tlo. Osnovano se sumnja da je tada, dok je oštećenik ležao na tlu, s obje noge skočio na potkoljenicu oštećenikove desne noge pri čemu je oštećenik zadobio tešku tjelesnu ozljedu.

Sucu istrage Županijskog suda u Zadru predloženo je da se protiv 43-godišnjaka odredi istražni zatvor zbog opasnosti od bijega  i opasnosti od ponavljanja djela. Sudac istrage je odbio prijedlog državnog odvjetnika za određivanje istražnog zatvora te je osumnjičeniku umjesto istražnog zatvora odredio mjere opreza. Državno odvjetništvo podnijet će žalbu protiv navedene odluke suca istrage.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...