Prava guma za ljetna putovanja!

Stiglo je proljeće, dani su sve dulji, a Vi planirate putovanje sa svojim najmilijima, a još uvijek niste zamijenili zimske pneumatike s ljetnima? Savjetujemo Vam da to učinite što prije zbog vaše sigurnosti i sigurnosti drugih u prometu. Ako tražite idealne, sigurne i izdržljive gume, Vulkalovci preporučuju vrhunske Goodyear pneumatike uz čiju kupnju ostvarujete i super pogodnosti!

Američki brend Goodyear poznat je po proizvodnji pneumatika vrhunske kvalitete za automobile, kamione, motocikle, SUV, automobile, trkaće automobile, zrakoplove, poljoprivrednu opremu i teške strojeve.

Goodyear je ovog ljeta odlučio svoje kupce nagraditi vrhunskim poklonima! Ekskluzivno, prilikom kupnje četiri nove ljetne ili cjelogodišnje Goodyear gume u Vulkalovim poslovnicama osvajate:

·       Gume do 17“ – multifunkcionalnu sportsku majicu poznate švedske marke Craft

·       Gume od 18“ i više – prestižnu Goodyear jaknu istog brenda!

Promotivna ponuda traje od 29.03. do 15.05.2021. ili isteka zaliha.

Pri odabiru idealnog Goodyear pneumatika, Vulkalovi eksperti preporučuju EfficientGrip Performance 2, pneumatik koji će vam omogućiti 50% više kilometara u odnosu na prethodni model, iznimnu stabilnost i upravljivost na suhim i mokrim cestama, optimalno prianjanje te zaštitu od aquaplaninga, dok će poboljšana, šira rebra u sredini gaznog sloja osigurati veću krutost i izdržljivost gume.

Za dobar početak svakog putovanja birajte – Goodyear! U najbližoj Vulkalovoj poslovnici.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...