Pronađeni kradljivci; Trojac u Dragama ukrao jariće, nađeni kod 27-godišnjaka i vraćeni vlasniku

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri hrvatska državljanina u dobi od 30, 28 i 27 godina koji se sumnjiče za tešku krađu.

Njih se sumnjiči ih se da su tijekom noći 14. na 15. svibnja ove godine u Dragama provalili u štalu 50-godišnjeg vlasnika odakle su otuđili 4 jarića, nakon čega su se udaljili u nepoznatom pravcu.

Po prikupljenim saznanjima o događaju, policija je provela kriminalističko istraživanja tijekom kojeg su kod 27-godišnjaka pronađena tri jarića koja su mu oduzeta te vraćena vlasniku, a zbog sumnje da su počinili kazneno djelo teška krađa, protiv svih troje nadležnom državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad dva hrvatska državljanina u dobi od 27 godina koja se sumnjiče za tešku krađu.

Naime, sumnjiči ih se da su početkom svibnja ove godine u Kolarini na benkovačkom području, u više navrata provaljivali u rezervoar radnog stroja u vlasništvu trgovačkog društva odakle su ukupno otuđili oko 280 litara goriva.

Pričinjena materijalna šteta iznosi oko 2.800,00 kuna, a nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv obojice se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog djela teške krađe.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...