Šok za Mršića, uoči priprema zbog ozljede otpao mladi NBA igrač koji je trebao biti veliko iznenađenje

Loša vijest da je 21-godišnji Luka Šamanić teže ozlijeđen, brzo je stigla do hrvatskog izbornika Veljka Mršića koji je na 210 cm visokog krilnog igrača ozbiljno računao u kvalifikacijama za Olimpijske igre od 29. lipnja do 4. srpnja 2021. godine.

Kako se doznaje Šamanić je na utakmici protiv Brooklyn Netsa zaradio ozljedu šake lijeve ruke i prema prvim prognozama čeka ga stanka od najmanje mjesec dana, a možda i duže.

Ukratko, NBA sezona za njega je završena. Šok za hrvatskog izbornika…

‘Čuli smo se vrlo brzo nakon te utakmice i Luka mi je sve ispričao. Rekao mi je da je zaradio frakturu četvrte metakarpalne kosti u lijevoj ruci. Pri jednom prodoru James Harden mu je izbio loptu iz ruke i došlo je do kobnog kontakta. Čak je i tu akciju završio košem, ali je odmah znao da je nešto puklo… Ubrzo je obavljen rendgen i prema prvim prognozama čeka ga stanka od minimalno četiri do čak osam tjedana. Kazao mi je kako će u San Antoniju obaviti i dodatne preglede te kako su mu upravo liječnici rekli da operacija nije potrebna nego će sve riješiti nošenjem longete. To je jedina dobra vijest…’, kazao je za tportal hrvatski izbornik Veljko Mršić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...