U Aktualcu o predstojećim izborima u Vrsima; Vukić: “Perinićev ‘pokret’ pokrenuo je samo njega i ljude oko njega, a unazadio sve ostale u Vrsima”

U današnjem predizborom Aktualcu razgovarali smo s nositeljicom liste HDZ-a za lokalne izbore u Vrsima – Sandrom Vukić, koja će nakon četiri godine nezavisne vlasti u Vrsima, ponovno pokušati osvojiti povjerenje mještana.

Koja je njena nova vizija za mjesto, što zamjera i ističe kao najveće propuste trenutne vlasti, ali i nekoliko konkretnih činjenica – Vukić je iznijela svoju stranu kandidature za predstojeće lokalne izbore.

Ako niste poslušali današnji Aktualac, to možete učiniti u nastavku.

Antenu Zadar slušate na 97,2 MHz u zadarskoj županiji, putem DAB+ digitalne mreže nacionalno, putem iOS aplikacije ili putem streama na www.972.fm.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...