U današnjem smo Aktualcu ugostili Antu Fuzula, nositelja liste “Bnm u srcu”; Od problema u gradu, preko planova za osvajanje vlasti…

Gostujući u današnjem predizbornom Aktualcu, nositelj nezavisne liste za gradonačelnika i gradsko vijeće Grada Biograda, Ante Fuzul, upoznao nas je pobliže s događanjima ali i problematikom ovog grada.

Govoreći o svom svjetonazoru, Fuzul se dotaknuo vrijednosti koje zagovara, spominjući desni centar i politiku tolerancije, bez isticanja kršćanskih vrijednosti u prvom planu, za što kaže da će mu mnogi zamjeriti.

O svom, još uvijek aktualnom, mandatu u gradskom Vijeću, Fuzul je govorio podsjećajući na “majice” koje je redovito dijelio suradnicima i članovima Vijeća, ali i cijelom nizu vijećničkih pitanja na koje nikada nije dobio odgovor, kaznenih prijava…

Ako ste propustili ovaj Aktualac, kao i svaki do sada – dostupan je na našem SoundCloudu, a možete ga poslušati i nešto niže.

Antenu Zadar slušate na 97,2 MHz u zadarskoj županiji, putem DAB+ digitalne mreže nacionalno, putem iOS aplikacije ili putem streama na www.972.fm.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...