U Stankovcima poništeni izbori na dva mjesta nakon što je HDZ izgubio od Željka Perice; “Vrši se pritisak i sve nas to podsjeća na 2013. godinu”

Lista grupe birača Željka Perice uputila je priopćenje vezano za poništavanje izbora na dva biračka mjesta u općini Stankovci.

– Prema odluci Županijskog izbornog povjerenstva (ŽIP-a) ponavljaju se izbori za načelnika u Budaku za biračko mjesto broj 003. Budak – Vatrogasni dom Budak, navodno zbog jednog listića viška.

U tijeku je rješavanje prigovora kojega je uputila koalicija HDZ, SU, REFORMISTI i HNS, za biračko mjesto Stankovci. Sa sadržajem prigovora nismo upoznati.

Činjenica je da je HDZ nakon dugogodišnje vladavine načelnika Željka Baradića izgubio izbore u općini Stankovci.

Smatramo da se vrši pritisak na ŽIP kako bi se poništili izbori i sve nas to podsjeća na 2013. godinu, kada su također poništeni izbori na jednom biračkom mjestu, a sve kako bi u ponovljenim izborima HDZ pobijedio u prvom krugu za načelnika Općine i župana.

HDZ je izgubio nekoliko Općina u županiji, ali nigdje nema prigovora ni ponavljanja izbora.
Birači se pitaju: što to ima u Stankovcima, a da se krije od očiju javnosti?, stoji u priopćenju koje potpisuje Kandidacijska lista grupe birača Željko Perica.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...