U sudaru dva automobila ozlijeđene četiri osobe, jedna se bori za život; Jedan vozač bio je pijan

U prometnoj nesreći u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila koja se dogodila sinoć na cesti Žažvić-Benkovac oko 22.40, teške tjelesne ozljede opasne po život zadobio je 42-godišnji vozač jednog osobnog automobila dok su tri osobe lakše ozlijeđene, izvijestila je policija.

Do prometne nesreće došlo je na način da 42-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom Opel šibenskih registarskih oznaka, krećući se pravcem sjever-jug, nije koristio sigurnosni pojas, pri izlasku iz desnog preglednog zavoja nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama i stanju ceste te vidljivosti (pregledan zavoj udesno, uzdužni nagib u blagom usponu, noć, neosvijetljeno) kojom prilikom prelazi u suprotni prometni trak i udara u osobni automobil Volkswagen šibenskih registarskih oznaka koji je dolazio iz suprotnog smjera, kojim je pod utjecajem alkohola i ne koristeći sigurnosni pojas, upravljao također 42-godišnjak.

Od udara su oba osobna automobila sletjela van kolnika i prevrnula se. Teške tjelesne ozljede opasne po život zadobio je vozač Opela koji je i zadržan u Općoj bolnici u Šibeniku dok su lakše ozlijeđena dva putnika iz osobnog automobila Opel kao i vozač osobnog automobila Volkswagen.

O ovoj prometnoj nesreći će Posebnim izvješćem biti obaviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...