U Zračnu luku Zadar slijeće poseban avion LOT-a sa 180 visokih uzvanika koji će obići ljepote Zadarske županije

U suradnji s poljskim nacionalnim avioprijevoznikom LOT u petak, 28. svibnja 2021. godine u Zračnu luku Zadar slijeće poseban avion LOT-a sa 180 uzvanika i predstavnika poljske turističke branše i medija, koji će u Zadru i Zadarskoj županiji boraviti 28. i 29. svibnja.

Među brojnim sudionicama ovog putovanja su visoki uzvanici poljskog turističkog sektora kao što su predsjednik uprave LOT-a Rafał Milczarski, član uprave LOT-a Michał Fijoł, predsjednik Europskog udruženja putničkih agencija i turoperatora (ECTAA) i Poljske turističke komore Paweł Niewiadomski. Među sudionicama su i predstavnici 17 poljskih zračnih luka, kao i predstavnici najvažnijih poljskih turoperatora i agencija, te 22 utjecajnih novinara iz najvećih i najvažnijih poljskih medija.

Poljsku će delegaciju u ZL Zadar dočekati direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić, direktor ZL Zadar Josip Klišmanić, gradonačelnik grada Zadra Branko Dukić, župan Zadarske županije Božidar Longin te ravnateljica Uprave za sustav turističkih zajednica, kategorizaciju i pravne poslove Ministarstva turizma i sporta Monika Udovičić.

U realizaciji ovog cjelokupnog posjeta i putovanja, koje uključuje obilazak Zadra, Paga, Vranskog jezera, Ugljana, Starigrada-Paklenice, Ravnih kotara, Biograda i Nina, sudjelovali su TZ Zadarske županije, TZ Zadra, ZL Zadar i drugi turistički subjekti s područja Zadarske županije te Hrvatska turistička zajednica, odnosno njezino Predstavništvo u Poljskoj na čelu s direktoricom Agnieszkom Puszczewicz.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...