UŽAS KOD GRAČACA Muškarac poginuo u gorućem Citroënu, kriv je 25-godišnjak koji je prešao u suprotnu traku

Policijski službenici Policijske uprave zadarske, Postaje granične policije Gračac u suradnji sa zamjenicom Općinskog  državnog odvjetnika u Gospiću proveli  su očevid prometne nesreće koja se dogodila jučer oko 11.40 sati na državnoj cesti D-1 kod Klapavice na području Općine Gračac.

Prema sadašnjim saznanjima, sumnja se da se prometna nesreća dogodila kada je 25-godišnji vozač upravljao osobnim automobilom Volkswagen Passat bosanskohercegovačkih registarskih oznaka, iz smjera Gračaca u smjeru Udbine, te iz za sada neutvrđenog razloga, automobilom prešao na suprotnu prometnu traku, kojom se u tom trenutku kretao osobni automobil Citroen zagrebačkih registarskih oznaka.

Uslijed sudara došlo je do zapaljenja vozila Citroen i u njemu je smrtno stradala jedna muška soba dok je putnica iz istog vozila ozlijeđena, te je kolima HMP prevezena u Opću bolnicu Zadar radi pružanja liječničke pomoći.

25-godišnji vozač i 24-godišnja putnica iz vozila Volkswagen su kolima HMP prevezeni u Opću bolnicu Gospić radi pružanja daljnje liječničke pomoći.

Radi obavljanja očevida na mjestu događaja, u vremenu od 12.30 do 16.45 sati, promet tim dijelom ceste privremeno je bio zatvoren te se odvijao obilaznim pravcima.

Općinsko državno odvjetništvo u Gospiću naložilo je provođenje obdukcije, a policijski službenici provode daljnje izvide u svezi utvrđivanja identiteta smrtno stradale osobe i svih okolnosti nastanka prometne nesreće.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...