Vučetić mu poručio da ga budno prati, Dukić se oglasio na Facebooku: “Bez ovih ‘inženjera’ ništa se u Zadru ne bi dogodilo”

Kampanja za drugi krug lokalnih izbora nastavila se podbadanjem kandidata za prvog čovjeka Zadra na Facebooku.

Aktualni gradonačelnik Branko Dukić podijelio je screenshot Vučetićevov statusa u kojem je kandidat Koalicije “Srcem za Zadar” kratko napisao “Budno pratimo što se radi”, a u prilogu objavio fotografije s mjesta Tuđmanove ulice na kojem su ispilana stara stabla.

“Prva razlika zbog koje me podržavate.

Osmislili smo, pripremili, dobili dozvole i onda prijavili projekt za financiranje iz EU fondova. Dobili smo 35 milijuna kuna sredstava upravo na temelju činjenice da je projekt “zelen” jer smo isplanirali biciklističke staze (u oba smjera), sadnju novih stabala, prioritetnu traku za javni prijevoz da dodatno potaknemo građane na vožnju novim ekološkim autobusima, a time doprinosimo rasterećivanju najzagušenije gradske prometnice (CO2).

S druge strane vidimo kako ovi “inženjeri” “budno prate” razvoj događaja…

E pa hvala im što brinu, ne znam kako bi se u Zadru išta do sad dogodilo bez njihovog doprinosa. Rekonstrukcija Tuđmanove ulice s prioritizacijom javnog prijevoza, biciklističkom stazom i novim Inteligentnim prometnim sustavom – zeleniji promet za budućnost s osmijehom”, napisao je Dukić.

Sjetimo, radovi na proširenju Ulice Franje Tuđmana vrijedni su 18 milijuna kuna. Uz prostor Novog kampusa ispravit će se širina i postaviti kolnik.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...