Zadar sutra igra majstoricu protiv Gorice; Mavra: “Moramo gledati prema finalu, nema druge opcije”

Sutra, u 18 sati košarkaše Zadra čeka odlučujuća polufinalna utakmica HT Premijer protiv Gorice.

Nakon što su doživjeli poraz u Gorica, Zadrani će imati još jednu priliku za osigurati svoje mjesto u finalu. Gorica je u četvrtak nadigrala momčad Veljka Mršića, te su izborili majstoricu u polufinalnoj seriji. Sutrašnja utakmica je biti ili ne biti za obje ekipe.

Pobjednik ove utakmice u finalu će se boriti protiv Splita, koji je s dvokorakom prošao Cibonu.

“Sami smo se doveli u ovu situaciju. Iskreno Gorica je odigrala dobru utakmicu, pogodili su dosta teških šuteva. Jednostavno moramo dobiti ovu utakmicu i moramo gledati prema finalu, nema druge opcije,” istaknuo je kapetan Dominik Mavra.

“Čeka nas jedna teška utakmica, svaka majstorica je izazovna. Pobjednik ide u finale, ulog je velik. Gorica je pokazala da može igrati dobru košarku, nezgodni su s ovom petorkom koja im pet vanjskih igrača. Očekujem da ćemo biti bolji nego što smo bili u prošloj utakmici. Naš veliki cilj je plasman u finale, sve ćemo napraviti da to ostvarimo. Mi sigurno imamo kvalitete za to, ali neće se to samo po sebi dogoditi, moramo odigrati jednu dobru koncentriranu utakmicu na obje strane terena i graditi pobjedu posjed po posjed. Tako ćemo doći tamo gdje želimo a to je finale,” najavio je Veljko Mršić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...