Zadarskom nadbiskupu Puljiću pozlilo na misi, intervenirala je Hitna pomoć

Zadarskom nadbiskupu i predsjedniku Hrvatske biskupske konferencije, msgr. Želimiru Puljiću pozlilo je tijekom mise na Udbini, gdje je jučer održana komemoracija za žrtve bleiburške tragedije. Dogodilo se to dok je s ostalim svećenstvom sjedio iza biskupa Gospićko-sensjke biskupije mons. Zdenka Križića koji je u tom trenutku držao propovijed.

Iz prvog reda priskočio mu je u pomoć lički župan dr. Darko Milinović, koji ga je potom uz pomoć nekoliko svećenika ispratio iza oltara, gdje ga je potom preuzeo tim Hitne medicinske pomoći koji je dežurao na događaju. Iako su u pripremi imali i nosila na kotačima, nije bilo potrebe da ga prevezu do svojih kola. Izmjerili su mu tlak, te ga potom ispratili u svećeničke prostorije iza crkve.

Izgledao je izrazito blijedo i iscrpljeno, piše Jutarnji list.

Svećenik zadužen za protokol negodovao je na novinare što su zabilježili taj događaj.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...