Zadranka Samanta iz LJNS progovorila o bolesti koju ima već 15 godina: “Dugo mi je trebalo da ju prihvatim”

Zadranka Samanta Knežević (25), u 13. sezoni showa ‘Ljubav je na selu’ srodnu je dušu pokušala pronaći na imanju Nevena Landeka (26),  no zahvaljujući društvenim mrežama otkriveno je da je nakon snimanja zaiskrilo između nje i Željana Arnerića (44) koji je bio na farmi kod Raseme. Samanta i Željan ne kriju koliko su sretni zajedno pa često objavljuju zajedničke fotografije. Na jednoj od posljednjih golupčići poziraju zajedno u prirodi, a Samanta je stavila u opis ‘Baby’ i emotikon srca. “Predivni ste”, “Super”, “Ljubav”, samo su neki od komentara ispod zajedničkih fotografija.

A osim o svojoj vezi Samanta je odlučila javno progovoriti i o bolesti zbog koje godinama trpi osude na račun svog izgleda. Riječ je o vitiligu, autoimunoj bolesti koja uzrokuje depigmentaciju kože.

– Htjela bi danas slaviti ljude kao što sam ja. Ljude koji su rođeni s istom autoimunoj bolesti kao i ja, a to je Vitiligo. Ljudi koji nemaju dovoljno pigmentacije u koži, koji su osuđivani od strane društva zato što su drugačiji, a ipak svi ste predivni i posebni. Ne treba vam šminka da budete ono što jeste. Od 10. godine života imam vitiligo. Dugo mi je trebalo da ga prihvatim, ali kad sam ga prihvatila, to je jedno olakšanje. Danas mi je čudno reći, ali obožavam svoj vitiligo – zaključila je Samanta.

Inače, Zadranka je u ovoj sezoni popularnog RTL-ovog showa privukla pozornost kad se s Nevenom ljubila u gepeku njegovog automobila.

– Iz čistog mira me poljubio u gepeku, nisam se ni nadala. Poseban je doživljaj ljubiti se u gepeku, to je posebna vrsta romantike – izjavila je Samanta u emisiji. Nakon što je njegova ‘zlatna djevojka’ pronašla ljubav sa Željanom, Željan se odlučio ispričati Nevenu i napisao mu je poruku na njegovom profilu na Facebooku.

– Imam potrebu da ti se ispričam, nadam se da se ne ljutiš, srce ne bira, oprosti još jednom – napisao je Željan. Od Nevena je dobio sljedeći odgovor: Nemaš se ti meni što ispričavati, nek vam je sa srećom. Željan mu se zahvalio na iskrenom odgovoru, piše Večernji.

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...