Zajedno u dobru i zlu već 11 godina; Luka Modrić ne zaboravlja svoju godišnjicu braka

Njihova veza traje još od 2006. godine, a sve su okrunili brakom 12. svibnja 2010. godine kod matičara. Vanja Modrić tada je bila u visokom stupnju trudnoće, i nedugo nakon vjenčanja rodila je njihovo prvo dijete, sina Ivana, a malo slavlje za obitelj i kumove održano je u popularnom zagrebačkom restoranu.

I ovoga je puta, povodom službene godišnjice braka, dana kada su 2010. godine civilno sklopili svoj brak, 35-godišnji Luka Modrić sve obilježio zajedničkom fotografijom sa šest godina starijom suprugom Vanjom na svom Instagram Storyju.

Na njoj je nogometaš Real Madrida i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije u prvom planu, u kariranoj košulji, dok Vanja, s dobro poznatom zavezanom kosom u rep, stoji iza njega, naslonjena glavom na njegovo rame i nasmijana gleda u kameru mobitela.

Par, koji je svoju vezu započeo još 2006. godine, vjenčali su se tog 12. svibnja 2010. u matičnom uredu, a slavlje je potom, tek za najuži krug obitelji, održano u zagrebačkom restoranu Okrugljak. Umjesto vjenčanice, Vanja je bila u elegantnoj haljini u kojoj nije mogla sakriti poveći trudnički trbuh. Niti mjesec dana kasnije u Zagrebu je rodila i njihovo prvo dijete, sina Ivana.

U to vrijeme Modrić je igrao za londonski Tottenham, a onda je njihova mala obitelj preselila u Madrid, gdje je Modrić potpisao za kraljevski Real Madrid. Tamo su stigle još dvije kćeri – Ema i Sofia.

Godinu dana nakon civilnog vjenčanja, Vanja i Luka Modrić vjenčali su se i crkveno, nakon čega je održano veliko slavlje u zagrebačkom hotelu Westin, piše Tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...