Antena te vodi na koncert benda “Queen Real Tribute”, poseban gost je Michelle Luppi, član legendarnog Whitesnakea

“Queenvention 2021. – Three + One” ove se godine održava u periodu 10. do 15. kolovoza i sve je spremno za jedinu domaću Queen konvenciju posvećenu pop kulturi 80-ih, stvaralaštvu grupe The Queen, liku i djelu Freddieja Mercuryja te ujedno i obljetnicu 50 godina od okupljanja “originalne” postave grupe Queen i 30 godina od smrti legendarnog pjevača.

Druga godina Vaicanto boutique festivala spoj je glazbenog dijela, gastro festivala i kulturnih događanja te je tako jedinstven u Europi i postavlja temelje za dolazak što većeg broja fanova iz cijelog svijeta.

Vaicanto festival 2019. godine proglašen je događajem ljeta.

Centralni događaj ovoga ljeta je Open air koncert na zadarskom Forumu, na kojem će nastupiti “Queen Real Tribute“, najbolji europski Tribute to Queen band iza kojih su velike turneje po Kini, Južnoj Koreji, Rusiji i gotovo cijeloj Europi kao i projekt “The Spirit of Freddie Mercury” gdje su u 75 dana odradili 63 koncerta po Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj.

Poseban gost koncerta bit će Michelle Luppi, aktualni član legendarnog benda Whitesnake, koji će s Queen Real Tributeom izvesti nekoliko skladbi grupe Queen i Whitesnakea.

Antena Zadar ovim putem dijeli dvije ulaznice (1×2).

Podijelite objavu na javno, tagirajte osobu koju vodite i sretno – 10. srpnja izvlačimo dobitnika nagradne igre na portalu, a ulaznice možete osvojiti i u eteru našeg radija.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...