Antena te vodi u Cinestar; Pogledajte filmove “Mjesto tišine 2” i “Prizivanja 3”

Antena Zadar i Blitz Cinestar kina nastavljaju svoju dobru suradnju te vas i ovaj tjedan vode u Cinestar kino u Zadru.

Dvoje sretnika tako će na naš račun moći pogledati film “Mjesto tišine 2”, dok će još dvoje također moći osvojiti ulaznice za film “Prizivanja 3” ako budu slušali Ritam grada na 97,2 MHz svakog utorka u 10:15 sati. Sreću okušajte pozivom na broj 023 777 888.

Sve što trebate napraviti je u komentarima ispod članka putem Facebooka označiti osobu koju želite odvesti u kino (@ImePrezime) i ulazite u izbor za osvajanje kino ulaznica.

Nagradno darivanje traje do utorka, 08. lipnja, a osvojene kino ulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 16. lipnja 2021.

Osvojene kino ulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 09. lipnja 2021.

Prošlotjedni dobitnici:

Film “Mjesto tišine” – Barbara Pavičić x2 ulaznice

Film “Cruella” – Renata Ernjaković x2 ulaznice


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...