Beroš otkrio uvjet pod kojim ćemo se na trgovima zajednički moći radovati uspjesima reprezentacije

Iz Ministarstva zdravstva stiglo je priopćenje koje potpisuje ministar Beroš, a u kojemu objašnjava kako će biti moguće zajedno pratiti na trgovima uspjehe hrvatske nogometne reprezentacije.

“I dalje ćemo cijepiti naše građane protiv covida-19 na sve načine kao i do sada – kod liječnika obiteljske medicine, u županijskim zavodima za javno zdravstvo i na punktovima organiziranim u većim gradskim središtima, ali činimo i nove napore da dođemo do svakog našeg građanina koji se želi cijepiti.

Kao ministar zdravstva upućujem poziv svim hrvatskim građanima da se cijepe u što većem broju, što je važno za našu zajedničku dobrobit.

Ostvarenje procijepljenosti više od polovine odraslih osoba do kraja ovog mjeseca jest naša zajednička pobjeda. Zato pozivam sve u našoj zemlji da se aktivno uključe u program cijepljenja. Samo tako ćemo moći imati uspješnu turističku sezonu, zajednički se na trgovima radovati uspjesima hrvatske nogometne reprezentacije na Europskom prvenstvu, omogućiti mladima da se bezbrižno druže, maturantima da konačno krenu na maturalna putovanja…

Ljudi, volite sebe i druge. Samo tako možemo zajedno u bolje sutra”, poručuje ministar zdravstva hrvatskim građanima nakon sastanka radne grupe za provedbu cijepljenja, u kojoj su predstavnici Ministarstva zdravstva, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...