Botić nezadovoljna akcijom gašenja na trgu: “Riskirati širenje vatre, a ne zvati pomoć – usr*no!”

Sanacijom požara koji je danas prijepodne izbio u zgradi na Narodnom trgu, nije zadovoljna vijećnica Akcije mladih Marjana Botić.

Sjetimo, požar je izbio u jednom od stanova i potom se proširio na niz drugih te na poslovne objekte. Stanari su evakuirani, ozlijeđenih nema, a vatrogasci su ulagali nadljudske napore kako bi zaustavili širenje vatre.

– Od 9,10 sati zadarska Javna vatrogasna postrojba pokušava suzbiti požar u centru Zadra. Sad u 14 sati ovako se širi preko krovova stare zgrade: ovo je pogled iz unutrašnjeg dvorišta, a vanjska strana je Kalelarga! Na upit zapovjedniku Šoši zašto ne zove pomoć iz drugih gradova – kaže: “A što će mi?”. 112 koju sam nazvala da im oni zatraže pomoć kolega iz drugih gradova kažu da zovem vatrogasce u Zadru! Ljudi iseljavaju spise iz odvjetničkog ureda iz ove stare zgrade. Vatrogasci u Zadru čast naporima, ali od 9 sati riskirati širenje požara, a ne zvati pomoć je – usrano! O ovome ću pričati na gradskom vijeću i dalje!, napisala je na svom Facebook statusu uz priloženu fotografiju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...