Intrade napisali da se za njihove koncerte ne treba cijepiti, danas objavili da stranica prestaje s radom

Klapa Intrade na službenoj stranici Facebooku objavila je da za njihove koncerte u Makarskoj 20. lipnja i u Solinu 23. srpnja nije potrebna nikakva potvrda o cijepljenju.

“Za navedene koncerte ne treba nikakva potvrda o cijepljenju, dobrodošli ste svi. Potrudimo se i izborimo se svi zajedno da tako zauvijek i ostane. Jedini uvjet koji želimo da bude za dolazak na naše koncerte je da sa sobom donesete pozitivnu energiju i ljubav. Hoće li tako biti ne ovisi samo o nama, ovisi o svima nama. Ograđujemo se od bilo kakve pomisli da svojom objavom želimo bilo koga uvrijediti. Svi mi imamo svoju glavu, oči i razum. Samo, protivimo se podjeli ljudi na bilo kakvoj osnovi… Samo ljubav”, napisali su.

Njihovu objavu podijelio je poduzetnik Nenad Bakić, inače matematičar, protivnik strogog lockdowna i zagovornik pandemijskog realizma.

Već danas, na službenoj stranici Intrade administrator Edi Bučić objavio je vijest koja je razočarala brojne pratitelje. Pitaju se ima li to veze s objavom koju je klapa plasirala u javnost.

“Pozdrav svima, od danas ova stranica na neko vrijeme prestaje s radom. Živili”, napisano je.

Budući da je kod dijela javnosti stvoren nesporazum, iz Hrvatske glazbene unije dali su pojašnjenje.

“Svi koncerti u sklopu akcije “Jer svirati se mora” odvijaju se u najstrožim epidemiološkim uvjetima. Zbog toga je strogo ograničen broj publike, rasporedom sjedala ili stolova. Organizator je onemogućio bliske kontakte prisutnih posjetitelja te se provode i sve druge strogo propisane mjere. Najava članova Nacionalnog stožera kako će na velike koncerte moći samo oni koji dobiju tzv. covid potvrde, ne odnosi se na koncerte u okviru projekta „Jer svirati se mora“, već će se odnositi na javne priredbe i okupljanja koja će se organizirati u budućnosti, bez strogih mjera kakve su sada na snazi”. 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...