Jordano: “Velika mi je čast biti u hrvatskoj reprezentaciji, mislim da je to san svakog djeteta”

Antonio Jordano je među 12 izabranika Veljka Mršića za Olimpijski kvalifikacijski turnir koji se održava od 29. lipnja do 4. srpnja u Splitu.

Hrvatska će u borbi za Tokio ići bez Daria Šarića, Ivice Zupca (koji sa svojim ekipama igraju finale zapadne konferencije NBA lige), Tonija Katića, Tonija Perkovića i Luke Šamanića (ozljeda).

Jordano je igrao u 3 prijateljske utakmice u pripremnom periodu reprezentacije, u prosjeku je proveo 14. minuta na parketu u susretima protiv Slovenije i Puerto Rica.

U srijedu 30. lipnja Hrvatska će odigrati svoju prvu utakmicu protiv Brazila u Spaladium areni dok ih dan kasnije čeka susret protiv Tunisa.

“Pripreme su super prošle. Polako smo se okupljali, kako je kome sezona završila tako da smo zadnjih tjedan dana kompletni. Imali smo dovoljno vremena da se kao ekipa uigramo i da se maksimalno pripremimo za turnir. Rekao sam još i prije koliko mi to znači biti na tom širem popisu reprezentacije dok ovo što sam uvršten u 12 mi je pokazatelj da sam dobro radio i da se mogu nositi s nekim puno boljim igračima i koji imaju veće iskustvo. Meni je jedna velika čast biti u Hrvatskoj reprezentaciji jer mislim da je to svakom djetetu san da jednog dana zaigra u hrvatskom dresu. Uvijek sam govorio kako želim doći do toga tako i sad kako sam tu to mi je samo motiv za još veći rad u budućnosti,” komentirao je zadarski reprezentativac Antonio Jordano.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...