Kad se spoje punk i slatki pop: Hladno Pivo i Sanja Doležal snimili spot za “Carpe Diem”

Novi singl Hladnog piva “Carpe Diem” premijerno je izašao 7. lipnja, a u njemu su spojili nespojivo: punk rock sa slatkim pop zvukom. Rezultat je feel good pjesma koja će mnogima probuditi nostalgiju za dobrim starim vremenima zbog gostovanja Sanje Doležal.

Ovo nije prva suradnja Hladnog piva s hrvatskim glazbenim divama: prije tri godine izbacili su dramatičnu i energičnu suradnju s Josipom Lisac na pjesmi “Soundtrack za život”. Kako je došlo do suradnje sa Sanjom i Marijom Kovačem?

“Sanja Doležal dobila je radio mjesto iritantno nasmiješene voditeljice, a tek kad se pokazala na poslu dopustili smo joj da nam zapjeva na refrenu. Proročanstvo nam je govorilo da tamo negdje na Mliječnoj stazi postoji čovjek dovoljno perverzan da takvo dvoglavo čudovište pretvori u nešto barem nalik spotu i da ćemo ga prepoznati čim ga ugledamo. Nismo očekivali baš tako jasan znak s nebesa kao što je istetoviran naslov pjesme preko podlaktice najvećeg majstora trasha Mario Kovača. Rezultat je ova glazbeno vizualna nakaza nakon koje se teško ponovno uozbiljiti“, rekao je Mile Kekin, piše Muzika.hr.

“Obzirom da mi je ekipa iz benda dala otvorene ruke da se zezam sa spotom u maniri meni najdraže filmske estetike trasha, moram priznati da sam uživao snimajući ovaj materijal, a na trenutke sam se osjećao kao direktor nekog suludo nadrealnog cirkusa. Nadam se da će i gledatelji osjetiti dio te atmosfere”, rekao je redatelj spota Mario Kovač.

Kako zvuči duet Sanje i Hladnog piva “Carpe Diem” poslušaj u nastavku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...