Karamarko Berošu: “Mostar danas broji jedan slučaj zaraze, prošli vikend svi su zatvoreni klubovi radili…”

Zadranin Jure Karamarko, dugogodišnji menadžer u ugostiteljstvu i kao takav dobar poznavatelj prilika u ovoj, korona krizom najpogođenijoj branši u Hrvatskoj, na svom Facebook profilu napisao je otvoreni status u kojem je označio ministra Vilija Beroša, pozvavši ga da noćnim klubovima omogući rad.

Karamarko apel bazira na podacima iz susjedne nam države, uz napomenu kako za dobrobit cjelokupnog turizma ne smijemo riskirati da stranci u budućnosti biraju druge destinacije umjesto nas.

U Mostaru danas 1 zaražen. Prošli vikend u Mostaru svi zatvoreni noćni klubovi su radili, bili prekrcani. Zatvoreni prostori, nikakve terase. Vili Beroš sezona je pred vratima, vrijeme je da nam date da radimo. Zračne luke Zadar, Split, Dubrovnik, Rijeka (Krk) su otvorili prve letove, broj noćenja raste iz dana u dan. Stranci će umjesto provoda za pamćenje ovo ljeto pamtiti samo da su u apartmanu pili pivo iz dućana… Iza njih će ostati ljeto koje neće pamtiti, a to znači da će iduće godine potražiti neke druge destinacije… Mi na Jadranu smo spremni da im kreiramo noći za pamćenje a Mostar je putokaz da je sve moguće… Samo treba malo sluha i volje, napisao je.

Sjetimo, zbog porasta broja oboljelih od koronavirusa, Stožer je još 14. kolovoza ograničio rad ugostiteljskim objektima iz skupine “barovi”, među kojima su i kafići i noćni klubovi, najdulje do ponoći. Koncem studenog donijeta je odluka o zatvaranju noćnih klubova te ista do danas nije korigirana.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...