Lopovi ne biraju; Turisti ostali bez novčanika, maloljetnik bez bicikla, ukradene drvene oplate s gradilišta…

U subotu poslijepodne u Biogradu, nepoznati počinitelj je otuđio novčanik s novcem u vlasništvu 73-godišnjakinje. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

U nedjelju prijepodne u Zadru, na Poluotoku je nepoznati počinitelj otuđio novčanik u vlasništvu 62-godišnje državljanke Njemačke. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

U subotu poslijepodne u Zadru, na ulici Petra Skoke je nepoznati počinitelj otuđio bicikl  u vlasništvu maloljetne osobe. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Sa subote na nedjelju u Ninskim Stanovima, nepoznati počinitelj je s otvorenog gradilišta otuđio drvene oplate u vlasništvu građevinskog obrta. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a u tijeku je kriminalističko istraživanje u svezi kaznenog djela krađe.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...