Lopovi ne biraju; Turisti ostali bez novčanika, maloljetnik bez bicikla, ukradene drvene oplate s gradilišta…

U subotu poslijepodne u Biogradu, nepoznati počinitelj je otuđio novčanik s novcem u vlasništvu 73-godišnjakinje. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

U nedjelju prijepodne u Zadru, na Poluotoku je nepoznati počinitelj otuđio novčanik u vlasništvu 62-godišnje državljanke Njemačke. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

U subotu poslijepodne u Zadru, na ulici Petra Skoke je nepoznati počinitelj otuđio bicikl  u vlasništvu maloljetne osobe. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Sa subote na nedjelju u Ninskim Stanovima, nepoznati počinitelj je s otvorenog gradilišta otuđio drvene oplate u vlasništvu građevinskog obrta. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a u tijeku je kriminalističko istraživanje u svezi kaznenog djela krađe.

 


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...