Mršić i Mavra najavljuju majstoricu: “Cijela sezona staje u ovih 40 minuta”, “Dati sve od sebe da obranimo svoj domaći teren”

Posljednja utakmica sezone čeka košarkaše Zadra i Splita, gdje će se boriti za naslov prvaka Hrvatske, u majstoricu finalne serije HT Premijer lige. Utakmica je na rasporedu sutra s početkom u 20 sati.

Obje momčadi su uspješno obranile domaći teren, Zadar je bio uvjerljiv oba puta u dvorani Krešimira Ćosića dok su Splićani bili bolji na Gripama.

Prijenos finalne utakmice hrvatskog prvenstva bit će na Arenasport televiziji.

“Stvari su se vratile na početak, serija je na 2-2. Sve ono što je bilo do sada je ne bitno, krećemo od nule. Idemo dati sve od sebe da obranimo svoj domaći teren,” rekao je kapetan Zadra, Dominik Mavra.

“Cijela sezona staje u ovih 40 minuta, na našem terenu imamo priliku osvojiti naslov. Moramo biti momčad od prve do zadnje minute, dati sve od sebe i ispoštovati sve detalje koje nismo u Splitu. Trebamo napraviti sve da nakon utakmice kad se svaki od nas pogleda u ogledalo da možemo reći da smo dali sve od sebe. Nadam se da će sve to biti dovoljno da osvojimo naslov prvaka Hrvatske i da usrećimo sve navijače našeg kluba i da na jedan lijep i prekrasan naći završimo ovu sezonu,” istaknuo je trener Veljko Mršić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...