Namještaj Mima danas otvara svoj najveći salon u Zadru!

Namještaj Mima, poduzeće za proizvodnju i prodaju namještaja koje već 30 godina uspješno djeluje na hrvatskom tržištu danas, u četvrtak 17.06.2021. otvara vrata novog, najvećeg salona u Zadru, na adresi 159. Brigade 1.

Dan ranije u novom je prostoru održano svečano otvorenje za poslovne partnere i medije koje je popraćeno prigodnim programom: zvukovima lokalnog benda „Rockatansky“ , cooking show-om kuhara Renata Kraljeva.

Svečanost je započela pozdravom vlasnika Milenka Marjanovića koji je sa suprugom Marinom Marjanović rezanjem vrpce otvorio Mimin najveći i najmoderniji salon. Na eventu su se našla poznata domaća lica poput pjevačice Marine Tomašević, operne pjevačice Antonele Malis, influencerice Andreje Reje i Sane Barabe, blogerice Adriane Karuze i Patricie Baradić, modne dizajnerice Božene Bratović Smolić i voditeljice i influencerice Antonije Blaće.

Prvi su gosti bili oduševljeni vrhunski opremljenim ambijentima, a svima je zapeo za oko foto-kutak s dekoracijama gdje se čekao red za fotografiranje.

U vidu društveno odgovornog poslovanja, kakvo poduzeće vodi od samog osnutka, uručene su i tri donacije: Udruga za Down sindrom Zadar, Dječji vrtić „Latica“ i Zadarske šapice primili su po 10.000,00 kuna. Ovo poduzeće na čelu s direktorima Marjanović rado kroz česte donacije doprinosi institucijama koje djeluju za opću dobrobit društva i okoliša. Kada se radi o donacijama, najbitnije je da su one maksimalno iskorištene – tako da doprinose boljoj kvaliteti života najugroženijih skupina. Namještaj Mima je posebno senzibilan  oko najranjivijih skupina, a već treću godinu zaredom ciljano provode i donacije usmjerene pomaganju udrugama za zaštitu životinja.

Dugogodišnjim prisustvom u Zadarskoj županiji, ovaj brend je stekao povjerenje i lojalnost kupaca, što ističu kao jednu od najvećih snaga poduzeća. Kupci su ti koji igraju najvažniju ulogu u postojanju poduzeća te su svjesni da upravo njima duguju svoj uspjeh. Upravo su zbog toga iznimno ponosni na novu lokaciju gdje će svojim kupcima biti još pristupačniji i to sa jačom ponudom, jer salon broji čak 6000m2, te sa ojačanim skladišnim prostorom kako bi se roba mogla isporučivati još brže nego prije.

Odličan odnos s tržištem zaslužuje stalno ulaganje u kvalitetniju i širu ponudu. Tako ćete, u novom salonu pronaći mnoštvo noviteta u asortimanima kuhinja, dnevnih boravaka, blagovaonica, spavaćih soba, dječjih soba, predsoblja, vrtnog namještaja, a tu su naravno i dekoracije za svaki prostor vašeg doma ili apartmana. Ono čime se Mimina ponuda najviše ističe je vlastita proizvodnja kuhinja po mjeri i ugradbenih ormara čiji su modeli dobili veći i ljepši prostor u novom salonu.

Danas od 9:00 sati možete biti prvi posjetitelji za koje je Mima osigurala brojne pogodnosti poput -20% na namještaj i dekoracije, 45-55% na kuhinje po mjeri, do -60% na ugradbene ormare, te promo cijene i pogodnosti na bijelu tehniku kao i poklone iznenađenja. Do subote u salonu možete sudjelovati i u nagradnom natječaju za vrijednu nagradu – osvojite ovaj boxpsring Deluxe!

Obiđite vrhunski opremljene ambijente i pronađite najnovije trendove u uređenju doma i apartmana, te prvi iskoristite pogodnosti i poklone.  17.06. u 09:00  ujutro pravac Namještaj Mima, 159.brigade 1.

www.namjestaj-mima.hr

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...