Pobijedili Kraš i Braću Pivac; Nagrada za proizvođača godine otišla u Zadar, u vitrine tvrtke Cromaris

Konzum je najbolji trgovac, Cromaris najbolji proizvođač, dm-drogerie markt ponovno je društveno odgovorna kompanija godine, najbolji mali trgovac je zagrebački Plac.hr, proizvod godine je Argeta od Gacke pastrve, a najbolji tehnološki dobavljač Datalab.

Zlatna košarica, godišnja nagrada za najbolja ostvarenja u maloprodaji i industriji robe široke potrošnje, dodijeljena je sinoć u okviru televizijske svečanosti koja je održana u organizaciji magazina i portala Ja TRGOVAC.

Velika konkurencija vladala je upravo u kategoriji Proizvođač godine, a to je priznanje otišlo put Zadra u vitrine tvrtke Cromaris iz sastava Adris grupe. U finale ove kategorije plasirali su se Mesna industrija Braća Pivac i Kraš.

Sve kategorije nagrada odnosile su se na ostvarenja u poslovnoj 2020. godini pri čemu su osobito vrednovani doprinosi razvoju tržišta u pogledu kvalitete investicija, otvaranja novih prodajnih objekata i novih radnih mjesta, ulaganje u proizvodne pogone, provedene akvizicije te ukupan doprinos unapređenju sektora kroz stvaranje dodane vrijednosti za tržište i potrošače.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...