Posjetitelji Ultre bijesni: “Nikad više neću kupiti kartu, prevarili ste nas!”

Posjetitelji Ultre preplavili su društvene mreže negativnim reakcijama na otkazivanje ovogodišnjeg festivala.

Najviše reakcija bilo je na obećanje organizatora da će “biti kontaktirani putem maila s više informacija o ulaznicama i uvjetima za povrat novca”.

Naime, mnogi tvrde da još uvijek nisu dobili povrat ni za prošlogodišnju Ultru, koja se također nije održala.

“Tražio sam povrat za Ultru 2020. i još nisam dobio svoj novac tako da… Ultra Festival samo ignorira sve već godinu dana. Nikad više neću kupiti kartu”, “A kad ćete vratiti novac za prošlu godinu?”, “Što se dogodilo s povratom za prošlu godinu?”, “Kako uopće možete pričati o povratu za ovu godinu kad nam niste vratili novac ni za prošlu?”, pišu sad u komentarima.

“LOL, javljate da se otkazuje dva tjedna prije”, “Nikad više neću ići na Ultru”, “Hvala što ste nas prevarili”, pišu drugi.

Podsjećamo, organizatori Ultre potvrdili su da se i ovogodišnji festival otkazuje. Prebačen je za period od 8. do 10. srpnja 2022. godine.

“Ulaznice će važiti i za sljedeću godinu, a svi kupci bit će kontaktirani putem maila s više informacija o ulaznicama i uvjetima za povrat novca. Dok nestrpljivo čekamo priliku da vas ponovno ugostimo na Ultri Europe, želim izraziti zahvalnost našim vjernim fanovima na potpori i strpljenju”, poručili su na društvenim mrežama.

Upit o povratu novca poslali smo i organizatorima Ultre, a odgovor ćemo objaviti čim ga dobijemo, prenosi Index.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...