Radovi do 31. PROSINCA; Na Novom Bokanjcu privremena regulacija prometa, zatvara se nekoliko ulica

Zbog radova na izgradnji fekalne i oborinske odvodnje u sklopu kapitalnog infrastrukturnog projekta financiranog sredstvima EU „Projekt poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Zadar-Petrčane“, od 28. lipnja 2021. se uvodi privremena regulacija prometa na području Novog Bokanjca u Zadru, javljaju iz zadarske Odvodnje.

Promet se zatvara u ulicama Poljana Otona Kučere, Marijane Radev i odvojcima Ulice Grgura Budislavića za sve osim za stanare, zaposlenike i kupce, a promet će se regulirati znakovima privremene prometne signalizacije.

Planirani završetak radova je 31. prosinca 2021.

Ovim projektom će se riješiti problem velikog broja „crnih jama“, podići kvaliteta života građana kao i kvaliteta zadarskog mora te se stoga građane moli za strpljenje.

Ukupna vrijednost do sada potpisanih ugovora po projektu Aglomeracije Zadar-Petrčane je 528.879.610,34 kuna od čega će 313.659.754,75 kuna biti financirano putem bespovratnih sredstava EU.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...