SAKRIO SNIMKU TUČNJAVE Četvorica muškaraca u klubu prebila oštećenika, podignute optužnice

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru je, nakon provedenog istraživanja, podiglo optužnicu protiv četvorice državljana Republike Hrvatske (1989., 1993., 1978. i 1994.) zbog počinjenja kaznenog djela protiv života i tijela sudjelovanjem u tučnjavi te protiv 35-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine zbog počinjenja kaznenog djela protiv pravosuđa sprječavanjem dokazivanja.

U optužnici se okrivljenom 32-godišnjaku, 28-godišnjaku, 43-godišnjaku i 27-godišnjaku stavlja na teret da su 1. ožujka 2020. u jednom klubu u Zadru, sudjelovali u fizičkom obračunu pri čemu su oštećenika više puta udarili te mu nanijeli teške tjelesne ozljede.

Petookrivljenom 35-godišnjaku se stavlja na teret da je 1. ožujka 2020. u Zadru, kako bi spriječio otkrivanje identiteta počinitelja kaznenog djela, a znajući da policija provodi kriminalističko istraživanje vezano za događaj koji se dogodio unutar kluba, sakrio snimku događaja.

U optužnici je predloženo da se 28-godišnjem okrivljeniku produlji istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela te da se 32-godišnjem okrivljeniku sudi u odsutnosti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...