Što ih je uzdrmalo? Šime i Matea upoznali su se tijekom srednje škole u Zadru, uz njega je bila u svemu

Šime Vrsaljko obrisao je sve objave koje su na njegovom Instagramu sadržavale fotografije njegove supruge Matee. Naglo je nogometni reprezentativac uklonio sve što bi moglo naslutiti da je u sretnom braku pa su se ljudi s pravom zapitali – jesu li nastupile nevolje u raju ili nešto još gore? Razvodi li se Vrsaljko nakon nešto manje od četiri godine braka?

Pokaže li se da su glasine o razvodu poznatog zadarskog para točne, označit će to kraj velike ljubavi koju su Šime i Matea počeli još tijekom srednje škole.

Prije negoli se proslavio svojom nogometnom karijerom i neupitnom karizmom, ovaj nogometaš bio je tek talentirani mladić u kojeg su vjerovali njegova obitelj i djevojka, piše Glorija.

Ljubavna priča ovog para počela je u Zadru, tijekom srednjoškolskog im obrazovanja. Vrsaljko je otpočetka njihove veze posvećen sportu i svojoj nogometnoj karijeri, a Matea ga je u tome oduvijek svesrdno podržavala. Pritom je nisu zanimali slava, skupe stvari i mondena događanja – samozatajna Zadranka ima(la) je tek zaključan Instagram profil te je bila i ostala nedostupna za medije.

Vrsaljko je cijenio takve osobine svoje voljene žene pa je veza potrajala, unatoč mladim godinama i njegovoj karijeri. Šime i Matea stoga su se vjenčali 24. lipnja 2017., a godinu dana kasnije na svijet je stigao i njihov sin Bruno. Tada je Šime s Vatrenima briljirao na Svjetskom nogometnom prvenstvu pa će se vjerojatno i sam složiti u ocjeni da je to bila godina njegovog života.

Po završetku Svjetskog nogometnog prvenstva, Šime je uživao uz Mateu i njihovog sina, a nakon što je 2019. operiran, za Sportske novosti je izjavio da u oporavku i izbivanju s terena vidi i jednu pozitivnu stvar – više vremena za Mateju i Brunu.

‘I u ovoj dugoj pauzi koja mi slijedi postoji jedna super stvar, a to je da ću biti puno više sa sinom i suprugom. Gledam Brunu svaki dan kako raste, uživam u svakom trenutku pored njega, njegov smijeh odmah mi liječi svaku ranu i podiže raspoloženje’, rekao je Vrsaljko tada.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...