Turisti na meti lopova; Francuskinja i Nijemica ostale bez novčanika, državljanki BiH ukradena torbica na plaži

U subotu, 05. lipnja na Liburnskoj obali u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio planinarski ruksak  s opremom u vlasništvu 31-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

U subotu, 05. lipnja prijepodne na predjelu Poluotoka u Zadru, nepoznati počinitelj je iz ruksaka otuđio novčanik u vlasništvu 63-godišnje državljanke Francuske. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog  krađe.

U nedjelju, 06. lipnja na predjelu Kolovare u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio torbicu u vlasništvu 51-godišnje državljanke Bosne i Hercegovine. Materijalna šteta iznosi više stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog  krađe.

U subotu, 05. lipnja prijepodne na predjelu Poluotoka u Zadru, nepoznati počinitelj je iz torbice otuđio novčanik u vlasništvu 62-godišnje državljanke Njemačke.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog  krađe.

Istog dana, iza 14.00 sati u policijsku postaju pristupio je građanin koji je na predjelu Jazina pronašao novčanik s osobnim dokumentima oštećene državljanke Njemačke i predao ga policiji, nakon čega su policijski službenici odmah kontaktirali oštećenu i vratili joj pronađene dokumente.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...