U nesreći kod Žerave teško ozlijeđeni žena i dijete; “Kolega je izvukao malo dijete koje je palo ispod sjedala”

U mjestu Žerava, nedaleko farme magaraca, jučer je oko 16 sati došlo do sudara dva automobila u kojem je ozlijeđeno više osoba.

Kako doznajemo iz PU zadarske, 61-godišnji vozač Opela zadarskih registracija je, izbjegavajući vozilo koje je ispred njega skretalo u lijevo te vozeći neprilagođenom brzinom, prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa Smartom zagrebačkih registarskih oznaka koji je dolazio iz suprotnog smjera, a kojim je upravljao 62-godišnjak.

Teške tjelesne ozljede zadobila je putnica u dobi od 62 godine iz zagrebačkog vozila i dijete koje se vozilo u automobilu zadarskih registarskih oznaka, dok su lakše tjelesne ozljede zadobili 61-godišnji vozač i putnica u dobi od 42 godine iz zadarskog vozila. Još uvijek nisu poznate ozljede 62-godišnjeg vozača zagrebačkog vozila.

-Vozio sam pet, šest kilometara iza Smarta, kad smo došli do ranča Dar Mar, djevojka u crvenom džipu je skretala lijevo, a iz suprotnog smjera dolazio je srebrni Opel. Kako bi izbjegao džip, Opel je udario u Smart, ispričao nam je očevidac nesreće za 24sata.

-Odmah sam zakočio i kolega i ja smo izašli iz auta. Otrčali smo u pomoć, vozač Opela je imao malo ogrebotina, njegova žena je bila u šoku. Kolega je izvukao malo dijete koje je palo ispod sjedala. Djevojka iz crvenog džipa je izbjegla sudar, a muškarac i žena u Smartu su bili teže ozlijeđeni – ispričao je očevidac.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...