U Ugljanu i Stankovcima ukradeni bicikli, u Poličniku provalili u rezervoare kamiona i ukrali gorivo

S nedjelje na ponedjeljak u Ugljanu nepoznati počinitelj je otuđio bicikl u vlasništvu 44-godišnjaka.

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

U ponedjeljak u Stankovcima nepoznati počinitelj je otuđio bicikl u vlasništvu 21-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

U posljednja tri dana u Poličniku, nepoznati počinitelj je provalio u rezervoare teretnih automobila u vlasništvu trgovačkog društva odakle je otuđio gorivo.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...