Više od 100 poštanskih ureda na obali od sutra produljuje radno vrijeme

Od sutra više od 200 poštanskih ureda diljem Hrvatske radit će prema privremenom ljetnom radnom vremenu. Više od 100 poštanskih ureda na obali bit će dulje otvoreni za korisnike i turiste, dok će odabranim poštanskim uredima u unutrašnjosti radno vrijeme biti prilagođeno ljetnim mjesecima.

Svi turisti – domaći i strani – u poštanskim uredima mogu odabrati brojne proizvode i obaviti mnoge usluge za vrijeme odmora. U poštanskim uredima turistima su na raspolaganju HAC – ENC bonovi, turistički start-paketi za komunikaciju i bonovi za mobitele. Svima koji posjeduju kriptovalute Hrvatska pošta nudi i uslugu otkupa kriptovaluta u odabranim poštanskim uredima. Popis poštanskih ureda u kojima se otkupljuju kriptovalute nalazi se na internetskoj stranici.

U svim poštanskim uredima na obali i u ostatku Hrvatske privatnim i poslovnim korisnicima dostupne su i bankarske usluge Hrvatske poštanske banke. Privatne tvrtke, mali i srednji poduzetnici od kraja prošle godine u poštanskim uredima mogu otvoriti poslovni račun HPB-a, obavljati nacionalni platni promet u kunama, ugovoriti internetsko i mobilno bankarstvo, depozit, karticu i ostale bankarske proizvode i usluge. Ovim projektom tisuće malih i srednjih poduzetnika dobili su opciju poslovnog bankarstva u susjedstvu, ali i mogućnost da opciju prema potrebi iskoriste i dok se nalaze na obali ili otocima.

Popis poštanskih ureda kojima se mijenja radno vrijeme nalazi se na poveznici, a privremeno radno vrijeme trajat će do 31. kolovoza za većinu poštanskih ureda na popisu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...