Vlasnik ateljea Maričić iz kojeg se proširio požar: “Otišao sam kući, zvali su me da mi gori atelje. Sve je uništeno”

Požar koji je jutros oko 11:15 sati buknuo u foto ateljeu Željka Maričića, odakle se proširio na susjedne stanove u Ulici Elizabete Kotromanić , zadarski vatrogasci i dalje stavljaju pod kontrolu.

Maričić, koji je u nevjerici promatrao kako mu vatra guta atelje koji je otvorio davne 1976. godine, kaže da je sve uništeno.

-Otišao sam kući, zvali su me da mi gori atelje. Sve je uništeno, rekao je za dnevnik.hr. te dodao da se ne sjeća je li što ostavio u prostoru.

-Odjednom je došlo do požara, unutra su kemikalije budući da je tu bio foto studio. Odmah smo zvali vatrogasce koji su brzo došli i sat i po vremena već gase. Stalno dimi, stara je zgrada s drvenom konstrukcijom, rekao nam je vlasnik prostora u gorućoj zgradi.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...