Vrsaljko nakon poraza: “Ne mogu reći da smo bili loši ili katastrofa, ali činjenica je da moramo bolje”

Hrvatska nogometna reprezentacija je na otvaranju skupine D na Euru 2020. izgubila od Engleske na Wembleyju. Jedini pogodak na utakmici zabio je Raheem Sterling i tako Englezima donio važna tri boda. Nakon susreta pred kamere HRT-a je stigao i Šime Vrsaljko.

‘Znali smo da će biti teško i da će nam napraviti pritisak i imati svoje šanse kao što su ih i imali. Imali smo i mi svojih dobrih i loših trenutaka, baš kao što su ih imali i oni. Ovo je turnir, moramo biti bolji u idućim utakmicama’, rekao je Vrsaljko pa dodao:

‘Ne mogu reći da smo bili loši ili katastrofa, ali činjenica je da moramo bolje. Cilj nam je proći skupinu kako god znamo i umijemo. Idemo dalje. Čekaju nas nove utakmice. Moramo dići glavu gore. Analizirat ćemo sve i vidjeti što smo radili dobro, a što trebamo popraviti u idućim utakmicama.’

Vrsaljko se osvrnuo i na gol brzog Sterlinga koji je iznenadio našu obranu. Šime je pokušao uklizati, ali nije uspio ući u blok, piše Tportal.hr.

‘Iskreno, nisam ga ni vidio. Vidio sam sve u zadnji tren i pokušao uklizati, ali on je nekako došao do lopte prije nas. Ne znam ni kako je to uspio. U tom sendviču je bio spretniji od nas i zabio. Izgubili smo, ali imamo još utakmica ispred sebe i idemo dalje’, iskren je bio Vrsaljko.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...