Zadranin Šarić i Korana pohvalili se fotografijom bebe: “Rumena od suza radosnica, jer smo napokon zagrlili tatu”

Ekonomistica i bivša manekenka i Ivan Šarić postali su roditelji 13. travnja, a mjesec i pol dana kasnije pohvalili su se sretnom viješću na Instagramu. Korana Gvozdić je sada na društvenim mrežama pratiteljima pokazala fotografiju svog izlaska iz bolnice.

Otkad je početkom veljače na Instagramu otkrila da očekuje dijete sa zaručnikom Ivanom Šarićem, nisu pretjerano bili aktivni na društvenim mrežama, a nakon rođenja sina objave cure na kapaljku. Tako je danima nakon izlaska iz bolnice Korana Gvozdić pokazala fotografiju s bebom. Ondje je, kako je napisala u objavi, provela tjedne do odlaska doma.

‘On i ja. Bodrili smo i čekali jedan drugog. Prvo je on čekao mene da se oporavim, a onda sam ja čekala njega i zaklela se da bez njega neću izaći iz te zgrade. Slavili smo svaki tjedan kao da je rođendan, proslavili i naš prvi majčin dan. I onda smo nakon 5 tjedana i 2 dana izašli zajedno! 20. svibnja – on pajki, a ja rumena od suza, suza radosnica jer smo napokon zagrlili tatu’, opisala je fotografiju, prenosi Tportal.

A ponosni tata je prije nekoliko dana rekao kako se nosi s komičar o prvim tjednima roditeljstva. ‘Pa nisam se navikao, ja svaki dan pogledam i kao ‘Isuse Bože, što se događa?’ i onda shvatim da smo mi roditelji. Ne, nisam se navikao, svi mi govore da je to normalno pa valjda je’, rekao je Šarić za INMagazin Nove TV i objasnio zašto su se on i Korana odlučili za ime Oliver. ‘Ne znam, lijepo je ime. Svi imaju neku priču, nama je Oliver bilo lijepo ime. Oliver Šarić, može biti bilo što, može biti arhitekt, odvjetnik, glumac’, smatra Zadranin.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...