ZAVRŠILA NA HITNOJ Učenici profesorici u bocu s vodom ulili dezinficijens, ravnateljica: “Krivac će biti najstrože kažnjen!”

U zadarskoj Školi primijenjene umjetnosti i dizajna jučer popodne intervenirala je Hitna pomoć zbog profesorice kojoj je pozlilo nakon što je umjesto vode, popila dezinficijens koji joj je netko od učenika ulio u bocu.

Kako doznajemo od ravnateljice škole, Marjane Bakmaz, profesorica se danas osjeća dobro i sve je na sreću prošlo bez težih zdravstvenih posljedica.

-Profesorica je odmah shvatila da nije popila vodu i pozvali smo joj Hitnu pomoć. Trenutno se radi sve po školskom protokolu, obavljamo razgovore  s roditeljima i učenicima. Učenici ili učeniku za kojeg se utvrdi da je to napravio bit će izrečena najstroža kazna, kaže nam ravnateljica, dodajući da će se zbog incidenta sastati nastavničko vijeće te da se radi o učenicima trećeg razreda.

Osim škole, izvide vrši i PU zadarska.

-Policija ima saznanja o navedenom događaju i provodi izvide kako bi se utvrdile sve relevantne okolnosti za daljnju obradu, rekla nam je glasnogovornica PU zadarske, Ivana Grbin.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...