Znamo jednostavan način kako da uštedite i do tisuću kuna na računima za vodu za piće

Ako ste ured, tvrtka, ured razne namjene ili jednostavno imate potrebu za uživanjem hladne ili tople vode u svom prostoru, tada zasigurno imate barem jedan uređaj za vodu.

Ako taj uređaj koristite pritom već nekoliko godina, pogledajte samo račune vašeg trenutnog opskrbljivača vodom – koliko ste održavanja, navodnih servisa i čišćenja platili do sada? Previše!

Prestanite plaćati mjesečni najam, čišćenje, održavanje i razne izmišljene namete na najam aparata za vodu, jer i to je moguće. Ne, nema sitnih slova, vezivanja ugovorom ili uplata unaprijed. Jednostavno – naručiš, platiš koliko si naručio i piješ. Istina, možda bi bolje bilo da je u svakom od bidona kojih 18 litara travarice, no nećemo cjepidlačiti.

Izvrsna Pannonia voda može te rashladiti u svakoj potrebi, ali i biti tu na domak tvoje ruke kada ti zatreba topla voda za čaj ili finu juhicu u uredu.

Jesmo li već naglasili da se ne plaća održavanje?

Da, to je uistinu čudno većini vama koji već sada poslujete s nekim od postojećih opskrbljivača, međutim, tvrtka Durocool iz Vukovara, ne naplaćuje održavanje i zamjenu svojih uređaja za vodu.

A osim uštede i do tisuću kuna godišnje po održavanju pojedinačnog aparata, tvrtka Duro Cool ima svoje distributivno sjedište u Zadru, pa vodu naručenu danas nećete čekati danima. Narudžbu dostavljaju na vašu adresu unutar najkasnije 24 sata od narudžbe.

Osim na njihovoj internetskoj stranici, više informacija o vodi, najmu te ostalom programu iz asortimana tvrtke Durocool, možete doznati na broju telefona 032/441-052 ili mobitelu 095/389-3720, a možete ih lajkati na Facebook-u.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...