BESPLATAN ZA 100 POLAZNIKA Predstavljen Nogometni kamp za djecu – Italija Soccer Camp 2021.

U Petrčane su se danas popodne slile redom nogometne face. Od izbornika Dalića, kapetana Modrića pa do talijanske nogometne legende Del Piera.

Svi su oni redom, što svojim sudjelovanjem, govorima a ponajprije podrškom, omogućili da se u Hrvatskoj organizira Nogometni kamp za djecu – Italia Soccer Camo 2021.

Kamp je namijenjen za djecu od 7 do 14 godina, a održat će se od 30. kolovoza do 3. rujna za ukupno stotinu djece u Zagrebu.

Ipak, kamp ovakve vrste, evidentno je, ne može proći bez značajnog sponzora, a u ovom slučaju riječ je o Privrednoj banci Zagreb, koja je u vlasništvu talijanske Intesa Sanpaolo Grupe.

Kako napominju iz PBZ-a, ovo je samo dio angažmana njihove grupe u sportskim aktivnostima, a kako dodaju, iznimno su ponosni što će uz podršku njihove matične banke, spomenute Intese Sanpaolo, omogućiti djeci da treniraju po programu jedne od najcjenjenijih nogometnih škola u svijetu.

Ne manje važna je i činjenica kako je pohađanje kampa za navedenih stotinu polaznika – potpuno besplatno.

U nastavku možete pogledati dio današnjeg programa.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...