Ekipa s Bilog Briga uredila košarkaško igralište: “Ako samo jedno dite ‘povučemo pod obruč’ osvojili smo punte prije kola…”

Ususret početka Ljetne košarkaške lige 2021, u suradnji sa Mjesnim odborom i pod motom “BRIGom za BILI”, košarkaška ekipa Bilog Briga odlučila je urediti teren u “Sasovom”, u dvorištu Vukovarske ulice te na taj način dati doprinos svom kvartu i popularizaciji najdražeg im sporta.

“Ako ovom akcijom, barem jedno dite “povučemo pod obruč”, mi smo već osvojili 2 sigurna punta i prije Prvog kola”, poručuju.

Zahvaljuju Čistoći i gradskom Komunalnom odjelu na pripremnim radovima, Branki Mijolović i Juri Lisaku na idejnom rješenju loga i izradi šablone.

Kako sada izgleda igralište, pogledajte u mini galeriji:

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...